Aanstellingsgesprek

Wij verheugen ons op samenwerking met elkaar en je bent uitgenodigd voor een aanstellingsgesprek! In dit gesprek hopen we met jou tot overeenstemming te komen over de arbeidsvoorwaarden.

Wat moet ik naar het gesprek meenemen?

We verzoeken je om het volgende mee te nemen naar het aanstellingsgesprek:

  • Geldig origineel identiteitsbewijs (paspoort of een ID kaart) / verblijfsdocument.
  • Originele diploma’s.

Indien relevant:

  • BIG-registratie / registratie in specialistenregister / AGB-code en/of SKJ registratie.
  • VOG indien niet ouder dan 3 maanden tot het moment van aanstelling (bij zorgfunctie).

Identificatieplicht

Arkin moet voldoen aan de identificatieplicht. Wij verzoeken je daarom ook een geldig origineel identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of een Nederlands vreemdelingendocument) naar het gesprek mee te nemen . Arkin is verplicht hier een kopie van te maken (voor en achterkant) en te bewaren in de administratie. Let op: een rijbewijs geldt hier niet als geldig identiteitsbewijs.

Originele diploma’s en getuigschriften

In het aanstellingsgesprek zal gevraagd worden naar originele diploma’s, certificaten en getuigschriften van opleidingen (of gewaarmerkte kopieën hiervan) die van belang zijn voor je functie. Neem deze dus mee! Waar nodig voor je dossier maken wij tijdens het gesprek kopieën van originelen.

Digitale arbeidsovereenkomst

Na het aanstellingsgesprek ontvang je digitaal via het emailadres waarmee je bij ons hebt gesolliciteerd de arbeidsovereenkomst.

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Als je bij Arkin in een zorgfunctie gaat werken, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht. Heb je al een VOG, die niet ouder is dan 3 maanden en waarin je bent gescreend op het screeningsprofiel 45, neem die dan mee naar het aanstellingsgesprek. Anders zal de aanvraag voor een VOG door Arkin in gang worden gezet. Van de Dienst Justis ontvang je dan een e-mail, waarmee je zelf je digitale VOG-aanvraag kunt indienen. Voor het indienen van je aanvraag heb je een DigiD nodig. Je betaalt de VOG via iDEAL. De VOG wordt vanuit Arkin vergoed. Let op: Vraag je VOG zo spoedig mogelijk aan. Het kan 2 – 4 weken duren voor je je VOG ontvangt. Zonder VOG is een aanstelling namelijk niet mogelijk.

AGB code

Ga je als regiebehandelaar of voorschrijver bij ons aan de slag? Dan is een AGB-code (Algemeen Gegevens Beheer-code) verplicht. Heb je nog geen code? Op de website AGB-code vind je het aanvraagformulier voor je beroepsgroep. Heb je al een AGB-code? Dan moet je deze laten koppelen aan Arkin. Hoe je dit doet lees je op de website AGB-code. Download ook de Arkin werkinstructie “Aanvragen AGB-code” voor meer info

Infectieziekten

Het wordt sterk aanbevolen om, als je in een zorgfunctie gaat werken, je preventief te laten vaccineren tegen Hepatitis B. Het vaccinatietraject bestaat uit 3 inentingen en een titerbepaling. Ook adviseren wij dringend om een preventieve screening voor Tuberculose te ondergaan. Ook hierbij is een mogelijkheid tot preventieve vaccinatie. De kosten die aan de preventieve vaccinaties en screening zijn verbonden, worden door Arkin vergoed. Indien van toepassing wordt dit tijdens het aanstellingsgesprek met je besproken.