Goodhabitz

image

Goodhabitz is een digitale leeromgeving met veel online trainingen op allerlei gebieden. Er zijn verschillende soorten trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, management en positieve psychologie, maar ook op het gebied van Office, social media en veiligheid. Arkin medewerkers kunnen hier gratis gebruik van maken. Hieronder per onderwerp een aantal suggesties van Goodhabitz trainingen die hierbij aansluiten. Goodhabitz wordt aangeboden via Nrgize. Voor meer informatie over Nrgize, kijk op de Nrgize tegel.

Ga hier naar de e-learnings 

Gezondheid

Beweging, goede voeding en een gezonde leefstijl helpen je om je fit te voelen. Gezond leven geeft je een goed gevoel en het voorkomt lichamelijke en psychische klachten. Maar hoe pas je een gezonde leefstijl toe? En hoe houd je het vervolgens ook vol? Nrgize heeft regelmatig aanbod op het gebied van: Gezonde voeding, sport en bewegen, roken en drinken, leefstijl & de overgang.

Het zomerfit programma biedt bijvoorbeeld veel leuke actieve activiteiten aan.

Ga jij komende zomer mee bootcampen in het Vondelpark?

Onderstaande Good Habitz trainingen sluiten goed aan bij dit onderwerp: - Vitaliteit - Natuurlijk duurzaam - Tel tot 10! Emotiemanagement - Doen waar je blij van wordt

Werkplezier

Werkplezier is ontzettend belangrijk. Ga je met tegenzin naar je werk, dan heeft dat invloed op je welbevinden en je mentale en lichamelijke gezondheid. Binnen het thema Werkplezier richt Nrgize zich onder andere op: Samenwerking, drijfveren & persoonlijke ontwikkeling.

Onderstaande Good Habitz trainingen sluiten goed aan bij dit onderwerp:

- Nog meer werkplezier - Coachend leidinggeven - Ieder project een succes - Optimisme voor beginners

Balans

huis nog een paar werkmailtjes afhandelen, op je werk bellen met de oppas omdat de kinderen hangerig zijn, het gevoel hebben dat je nooit ergens 'klaar' mee bent bent ... Herken je dat? Stress op zich is niet erg, het kan je een kick geven. Maar als je veelvuldig gestrest bent, is dat niet oké. Je kunt niet meer ontspannen. En in het ergste geval leidt jouw stress tot een burn-out. Hoe voorkom je dat? Nrgize richt zich onder andere op: Werk-privé balans, werkstress, ontspanning, tijdsbeeheer & omgaanmet onregelmatige werktijden.

Onderstaande Good Habitz trainingen sluiten goed aan bij dit onderwerp:

- Grip op je leven, rust in je hoofd

- Stress is fijn

- De kracht van falen

- Tel tot 10! Emotiemanagement

- Doen waar je blij van wordt

Veiligheid

Als je aan het werk bent, wil je je veilig voelen. Dat betekent dat je je beschermd voelt in het gebouw waar je werkt. Maar ook dat je goed op je werkhouding let, zodat je bijvoorbeeld geen rugklachten krijgt. Een veilige werkomgeving houdt ook in dat je niet belaagd wordt door agressieve cliënten. En áls dat gebeurt, dat je dan weet wat je moet doen. Binnen het thema Veiligheid richt Nrgize zich onder andere op: Arbo, omgaan met agressie, pesten en seksuele intimidatie & gebouwveiligheid

Onderstaande Good Habitz trainingen sluiten goed aan bij dit onderwerp:

- Basiskennis BHV

- Veilig aan het werk

- Privacy

- Informatiebeveiliging

- Omgaan met agressie

Tips nodig voor een training: