Nieuws!

Vind hier de leukste nieuwtjes over Leren & Ontwikkelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Trainers DIM Basiscommunicatie (voorheen DIM2) gezocht!

Vanwege de toenemende vraag naar DIM-trainingen is Leren & Ontwikkelen op zoek naar nieuwe trainers. Heb jij zin en ruimte om een aantal uur per maand als trainer te werken, of is dit een rol die een van jouw medewerkers perfect past, dan komen we graag met jou in contact.

Seminar: Mentale Weerbaarheid

Twee keer per jaar organiseert GGZ Ecademy een seminar met een actueel thema. Op 10 juni was het thema: Mentale weerbaarheid. Wat doet een crisis zoals COVID-19 met jou, je naasten, cliënten en collega’s? Hoe blijf je overeind als de wereld op zijn kop staat? Is veerkracht de oplossing en hoe blijf je dan veerkrachtig?

Een nieuwe naam bij een nieuw aanbod!

Vanaf 12 april gaat de afdeling Training & Ontwikkeling verder onder de nieuwe naam Leren & Ontwikkelen. Omdat leren veel meer is dan het volgen van klassieke trainingen, zetten wij in op een combinatie van verschillende leervormen, ookwel blended learning. Dat zorgt ervoor dat hetgeen je leert beter wordt verankerd in wat je kent, weet en doet. Daar staan wij voor, en daar past een nieuwe naam bij.

Leercyclus

In een periode van zes weken intensief bezig met een leeronderwerp, dat is in basis wat de leercyclus inhoudt. Op groeps- en individueel niveau dagen we de deelnemers uit om een leerdoel te kiezen en daar intensief mee aan de slag te gaan binnen de virtual classroom en op de werkvloer. Om die reden is de leercyclus dan ook een succes en draagt nog meer bij aan borging van het geleerde.